<h2>Mythos Restaurant</h2><p> </p> <h2>Mythos Restaurant</h2><p> </p> <h2>Mythos Restaurant</h2><p> </p>
Previous Next
Το Εστιατόριο
 

Καλώς ορίσατε!
 
Η ελληνική εμπειρία που ο καθένας επιθυμεί να βιώσει όταν επισκέπτεται αυτήν την απομακρυσμένη και άθικτη περιοχή του νησιού της Κρήτης, του νησιού που ο Όμηρος αποκαλεί ως ‘το νησί με τις εκατό πόλεις’.
 
Το Εστιατόριο Μύθος βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού του Παλαικάστρου, στο βορειοανατολικό άκρο του Ελληνικού νησιού της Κρήτης.
 
Ο Μανώλης ο Τσαντάκης άνοιξε το Εστιατόριο το 1994 και απο τότε σερβίρει τα φαγητά του σε πλήθος ανθρώπων της περιοχής, τουρίστες και σερφίστες απο όλο τον κόσμο.
 
Ενώ ο Μανώλης πάντα σερβίρει στα τραπέζια του Εστιατορίου, για πολλά χρόνια στο πηδάλιο της κουζίνας βρίσκονταν τα έμπειρα χέρια της μητέρας του Μανώλη, Ελευθερίας, και απο φέτος το φαγητό ετοιμάζεται απο την Ρούλα, γυναίκα του Μανώλη και την Πόπη.
 
Η κουζίνα του Μύθου θα σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία απο παραδοσιακό, τοπικό φαγητό, απο τα απλά και νόστιμα ορεκτικά εως τις μεγάλες και υγιεινές σαλάτες, κυρίως πιάτα, συνοδευτικές λιχουδιές και επιδόρπια, όλα συνοδευμένα απο εξαιρετικό Κρητικό κόκκινο και λευκό κρασί, ρακί ή ούζο.
Το μενού συμπεριλαμβάνει πολλές παραδοσιακές χορτοφαγικές συνταγές, αρκετά φαγητά με κρέας και μεγάλη επιλογή απο ψάρια και θαλασσινά, για να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.
 
Και μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το πιάτο της ημέρας !!
 

Παλαίκαστρο, Σητεία | Λασίθι
Τηλέφωνο: 2843061243
Κινητό: 6974334965